Publicitat
Esports

Trepitjant terreny perillós

Per primera vegada en el decurs d’aquesta temporada, el CP San Cristóbal ha caigut en zona de descens directe a Primera Catalana. L’empat al camp del Vilassar combinat amb la victòria del Sants per 4 a 0 contra la Pobla de Mafumet han permès l’equip barceloní avançar a la classificació el conjunt parroquial, que ara és penúltim del campionat i només té per sota l’Igualada a quatre punts de distància. Cal recordar que aquesta temporada baixem dos equips de forma directa, després que el Reus fos retirat de la competició. L’equip d’Oliver Ballabriga s’ha vist abocat a aquesta situació a conseqüència d’una nefasta ratxa de resultats de cinc jornades sense guanyar (dos punts de quinze possibles) i d’una victòria en els darrers vuit compromisos.

Malgrat que és la primera vegada que el San Cristóbal trepitja zona de descens aquesta temporada, la seva trajectòria al campionat de Lliga no li ha permès estar per sobre del desè lloc en cap moment. De fet, aquesta desena plaça ha estat la millor que ha signat des que va començar la Lliga. En concret, va ocupar aquesta posició en dues oportunitats, en la sisena i vuitena jornada. Però la seva irregularitat i la manca de bons resultats en els desplaçaments l’han penalitzat fins al punt que ja porta vuit jornades per sota de la quinzena posició, fins que aquesta setmana ha caigut a la zona de descens.

Escenari nou
La situació és nova per un San Cristóbal que la temporada anterior va estar en zones tranquil·les quasi sempre. Cal recordar, però, que el seu inici va presentar dubtes i en dues jornades va ocupar places de descens, malgrat que cal dir que va ser a la segona i tercera jornada. De fet, a la tercera va ocupar la posició de cuer del campionat. La diferència amb el moment actual és que ara es produeix quasi al final de la primera volta, amb menys temps de reacció i amb diferències més apreciables sobre els equips que es troben per davant. La millor classificació del San Cristóbal la temporada 18-19 va ser la vuitena posició, plaça que va ocupar en dues jornades. Al final de la primera volta era dotzè.

A dos punts de distància del Sants, equip que està classificat per sobre dels egarencs, el primer objectiu és sortit com més aviat millor de les places de descens directe. Un propòsit que sembla a l’abast, ja que el San Cristóbal juga tres dels propers quatre partits al seu camp. Ara afronta dos seguits, el primer aquest diumenge contra el Figueres i el segon davant el Cerdanyola. Després visita el camp del Sants, en un duel clau per les seves aspiracions de permanència, i rep a Ca n’Anglada el Santfeliuenc, un altre equip de la zona de perill.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top