Publicitat
Esports

Alejandro Baca, campió d’Espanya amb Catalunya

El terrassenc Alejandro Baca s’ha proclamat campió d’Espanya sub-18 amb la selecció catalana de bàsquet en cadira de rodes. Aquest Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes per a jugadors en edat escolar es va celebrar el passat cap de setmana a la localitat madrilenya de Villanueva de la Cañada, concretament al poliesportiu Santiago Apóstol.

La selecció catalana va dominar el torneig de principi a fí. En la jornada de dissabte es va imposar amb autoritat en els tres partits que va disputar, un fet que li va permetre acabar com a primera del seu grup. Ja a la jornada de diumenge, els catalans es van enfrontar a la gran final amb la selecció de la Comunitat de Madrid.

Una gran final
Els jugadors catalans van seguir en la mateixa línia del dia anterior i es va imposar a la gran final de la competició amb gran claredat al conjunt madrileny, a qui van batre per vint-i-cinc punts. El resultat de la final va ser de 48 punts a 23.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top