Publicitat
Esports

L’elit de la natació adaptada, a Terrassa

El CN Terrassa acollirà demà el Campionat de Catalunya d’Hivern Open de Natació Adaptada, organitzat per la Federació Catalana d’Esports per a Cecs (FCECS), amb la col·laboració de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals. L’event es va presentar ahir en un acte que va comptar amb la presència de la vicepresidenta del club, Cristina Rey; del gerent de la FCECS, Omar Font; del director de la competició, Jaume Marcé; i del coordinador de la secció de natació del club, Eugeni López. També hi han estat presents els nedadors del club Daniel Uríos i Pau González, els tècnics Carles Millera i Gemma Soler i el campió del món de natació adaptada Toni Ponce. És la cinquena vegada consecutiva que el club és la seu d’una competició oficial de natació adaptada.

Primera estació cap a Tòquio
La vicepresidenta del club, Cristina Rey va assenyalar que el campionat mostra “la millor cara de l’esport, ja que aplega l’esperit competitiu i ens mostra la seva força com a element d’integració”. Omar Font va descriure el campionat com “la primera estació de camí als Jocs Paralímpics de Tòquio, circumstància que converteix aquest 2020 en un any molt important per a nosaltres”.

Aquesta màxima cita catalana, que arrencarà a les quatre de la tarda i s’allargarà fins a les 19.30 hores, aplegarà 89 nedadors de 18 clubs, setze catalans, un valencià i un canari. La llista de noms propis del campionat l’encapçalen els medallistes als Jocs Paralímpics de Rio 2016 Núria Marquès, Óscar Salguero i Miguel Luque; el campió del món Toni Ponce; i els internacionals José Antonio Marí, David Levecq i Marian Polo. Es tracta de la primera competició de l’any en piscina de 50 que servirà per afinar l’estat de forma de cara al Campionat d’Espanya per Comunitats, que tindrà lloc a Madrid el 21 i 22 de març. El CN Terrassa presentarà un equip integrat per 16 nedadors.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top