Publicitat
Esports

Just repartiment de punts 

El derbi terrassenc entre el CD Terrassa i el Club Egara va donar el tret de sortida a la segona volta de la Lliga de Divisió d’Honor femenina dos mesos després de l’aturada hivernal. El partit no va ser massa vistós i es va resoldre gràcies a sengles penals-córner. Les visitants van ser millors a la primera part i es van avançar justament en el marcador, però en els dos darrers períodes van veure fins a tres targetes grogues, un fet que les va penalitzar i va permetre que el conjunt de Les Pedritxes empatés el partit gràcies a un altre penal. Cap dels dos conjunts es conformava amb el punt i ambdós van sortir a buscar la victòria en els minuts finals, però l’empat a un gol va acabar resultant definitiu.

Aquest resultat deixa tots dos equips tal com estaven, empatats ara a quinze punts a la zona mitjana de la taula classificatòria. Tenen la tranquil·litat de tenir el descens molt lluny, a deu punts, mentre que estan entre els sis primers, una circumstància que els permetria disputar els "play off" de quarts.

Els seus números són idèntics: quatre victòries, tres empats i tres derrotes. Pel que fa al "goal average" particular, que pot tenir la seva importància, les de Litus Ullés se l’han assegurat en cas d’un hipotètic empat final a punts.

Les d’Albert Massaguer van saber estar molt ben plantades sobre el camp en els dos primers quarts. Als quatre minuts, Carla López-Llauder no va rematar per poc una bona passada de Berta Bonastre, la millor jugadora del partit. Va ser ella qui va forçar el primer dels tres penals visitants, els mateixos que va llençar el CD Terrassa. En el segon penal, al minut 13, la capitana de l’Egara Anna Fitó va batre la portera argentina Maia Pustilnik, que debutava a casa.

A favor de marcador
Jugant a favor de marcador, el Club Egara se sentia molt còmode i buscava un segon gol que sentenciés el partit. El CD Terrassa, per la seva banda, disposava també de les seves oportunitats i exhibia cada vegada una superior fortalesa. El tercer període va començar amb dos penals per al conjunt de Litus Ullés. L’Egara es trobava còmode defensant el seu mínim avantatge i les amfitriones ho aprofitaven per a mirar de deixar passar els minuts.

Al minut 47, en el tercer penal del CD Terrassa, la internacional Clara Ycart, que va ser dubte fins al darrer moment, va empatar el partit i va desfermar l’eufòria a les graderies. Les locals havien empatat amb Maria Tost fora del camp per una de les dues grogues que va veure. Quedaven vint minuts llargs i tot semblava encara possible. A partir de llavors, el partit es va obrir de forma notable. Al minut 52, Bonastre va enviar fora un bon llançament de revés. Al 57, Pustilnik va salvar una bona rematada de Carla López-Llauder. Quan faltaven cinc minuts, Carolina Maturana va fallar completament sola i als segons finals Bonastre gairebé va desviar una bola al calaix.

CD Terrassa, 1

Pustilnik, Alonso, Villoro, Arola Ycart, Strappato, Pineda, Pons, Forte, Gibert, Bruguera i Clara Ycart, equip inicial, Monroig, Sabatés, Fiona Adell, Maturana, Nina Adell i Molina.

Club Egara, 1

Girabent, Gómez, Fitó, Colet, Willig, Fuentes, Cristina Salvatella, Tost, Carola Salvatella, Bonastre i Carla López-Llauder, equip inicial, Domingo, Llobet, Bosch, Adell, Gibert i Fontanes.

Àrbitres. Franc Tormo i Paul Salvati. Van ensenyar targetes grogues a les jugadores visitants Maria Tost (2) i Berta Bonastre.

Gols. 0-1, minut 13, Anna Fitó de penal-córner; 1-1, minut 46, Clara Ycart de penal-córner.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top