Publicitat
Esports

Solvent victòria del Club Egara a casa davant d’un rival directe

En una jornada rodona pel hockey femení terrassenc, l’Egara va batre per 3 a 2 un rival directe, el Sardinero. La victòria del conjunt d’Albert Massaguer hauria pogut ser més àmplia, però una desconnexió en el darrer quart va permetre les càntabres entrar en el partit. Les del Pla del Bon Aire tenen els mateixos 7 punts que l’Atlètic.

Club Egara, 3

Girabent, Gómez, Nonna López-Llauder, Fitó, Colet, Willig, Tost, Fuentes, Bonastre, Carola Salvatella, Carla López-Llauder, equip inicial, Bosch, Adell, Gispert, Cristina Salvatella, Gibert i Fontanes.

CH Sardinero, 2

Ruiz, Ybarra, Burgos, Negrete, Feito, Ariadna Siri, Álvarez, Rogoski, Cocaro, Paz i Nistico, equip inicial, Cisneros, Canales, Alina Siri i Queirolo.

Àrbitres. Paul Salvati i Laura Trujillo.

Gols. 1-0, minut 12, Nonna López-Llauder de penal-córner; 2-0, minut 34, Carla López-Llauder; 3-0, minut 43, Carola Salvatella; 3-1, minut 53, Sofía Belén Rogoski; 3-2, minut 63, Justina Paz de penal-córner.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top