Publicitat
Esports

L’Atlètic rep demà el Jolaseta, el Club Egara l’RS Tenis i el Línia 22 visita el camp del Júnior

Després de l’aturada del passat cap de setmana, la lliga de Divisió d’Honor masculina torna a entrar en escena aquest cap de setmana. Aquesta setena jornada està marcada per l’ajornament del duel que havia d’enfrontar a Les Pedritxes el CD Terrassa amb el Giner de los Ríos. Un jugador del conjunt valencià va donar positiu per Covid a mitja setmana i el duel ha quedat pendent.

Els altres tres conjunts terrassencs afronten partits davant de rivals teòricament assequibles, que necessiten guanyar. A la part alta de la classificació, l’Atlètic Terrassa rebrà demà a dos quarts d’una del migdia el penúltim classificat, un Jolaseta que només ha pogut jugar fins ara 4 partits i n’ha perdut tres.

Sis baixes a l’Atlètic
Els de Can Salas necessiten els tres punts per seguir lluitant per un lideratge del que els separen ara per ara només dos punts. L’Atlètic presenta fins a sis baixes. Es tracta dels migcampistes Marc Sallés (encara no recuperat) i Sam Cortès, els defenses Sergi Enrique i Pepe Cunill i els davanters Santi Ibanyez i Joan Dalmases. Malgrat les absències, els de Xero Gasol no haurien de tenir problemes per batre a Can Salas un Jolaseta a qui treuen deu punts.

A la mateixa hora, el Club Egara rebrà el Tenis, setè amb sis punts, la meitat dels que tenen els de Ramon Sala. A la part baixa de la taula, el Línia 22 Stern Motor, líder impuntuat, no pot fallar al camp del Júnior, que és penúltim amb dos punts i està signant una de les pitjors temporades de la seva història.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top