Publicitat
Esports

Martínez materialitza un triomf molt treballat

Tot i enfrontar-se al cuer, un Jolaseta que té només un punt, l’Atlètic sabia que hauria de treballar de valent per imposar-se a Can Salas a un rival defensivament molt incòmode. Les noies que prepara Jordi Flo es van imposar per 1 a 0 gràcies a un gol de rebot de penal anotat per la davantera local Elena Martínez quan faltaven tres minuts per arribar al descans.

Es tracta de la cinquena jornada seguida puntuant per a les de Can Salas, que han sumat tres victòries i dos empats després de començar la lliga perdent les tres primeres jornades. Són setenes amb els mateixos onze punts que el Club Egara.

El control del partit va correspondre absolutament a un Atlètic que va forçar fins a set penals, però que només va aconseguir transformar el primer, en el qual Martínez va marcar després d’un rebuig de la portera Leonor Amann.

No arribava la sentència
El conjunt de Getxo es va dedicar bàsicament a defensar-se i amb prou feines es va acostar amb perill a la porteria defensada per Jessica Buchanan. Només al darrer quart, veient que les de Can Salas no marcaven el segon gol i tancaven el partit, les noies de Jorge Suárez van intentar empatar a la contra, però la gran solvència defensiva de les amfitriones ho va evitar.

ATLÈTIC, 1

Buchanan, Maria Barba, Escudé, Gomes, Hanna Badia, Clara Barba, Beltrán, Cortès, Sabatelli, Torrent i Martínez, equip inicial, Calvó, Ivet Badia, Dorda, Ibáñez, Carles i Gros.

RC JOLASETA, 0

Amann, Vicandi, Vilallonga, Lecanda, Cristina Zavala, Victoria Madariaga, Regina Gandarias, María Zavala, Bogers, Carlota de Madariaga i Biondi, equip inicial, Fanlo, Petuya, De la Puerta, Goyoaga i Sofía Gandarias.

Àrbitres. Sandra Adell i Ketevan Gorgadze. Verdes a les locals M. Barba i E. Martínez i a la visitant A. Vilallonga.

Gol. 1-0, minut 32, Elena Martínez de penal-córner.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top