Publicitat
Esports

El CN Terrassa disputarà la fase de grups a Hongria

Després de tornar d’Hongria en quarta posició del seu grup, el CN Terrassa s’ha vist obligat a canviar la Champions per l’Euro Cup, la segona competició continental. Entre el divendres 4 i el diumenge 6 del mes de desembre, el conjunt que prepara Dídac Cobacho haurà de tornar a terres hongareses per tal de disputar la fase de grups de l’Euro Cup dins del grup "G". Si la setmana passada va viatjar fins a Budapest, d’aquí a dues setmanes ho farà 111 quilòmetres més a l’est, a la ciutat d’Szolnok. En altres seus, buscaran també un lloc per als vuitens de final el CN Barcelona, el CN Sabadell i el CE Mediterrani.

Els terrassencs han quedat enquadrats en un dels grups més complicats dels vuit que integren aquesta segona ronda de l’Euro Cup. Tindran com a rivals els amfitrions de l’Szolnoki Dozsa, l’Smirnis grec i l’Estrasburg francès. Els dos millors d’aquests quatre equips es classificaran per als vuitens de final, que es disputaran els dies 27 de febrer i 6 de març. Des de la ronda de vuitens fins a la final, les eliminatòries seran a doble partit. Els quarts seran els dies 17 i 24 de març, les semifinals el 3 i el 10 d’abril i la gran final el 24 d’abril i el 8 de maig.

Un grup difícil
Dídac Cobacho, entrenador del CN Terrassa, entén que els ha tocat un grup duríssim. "La veritat és que no hem tingut massa sort. Ens enfrontem a un grup molt complicat. No serà gens senzill acabar entre els dos primers i passar a vuitens de final, però la nostra intenció és continuar competint a Europa i farem tot el possible per aconseguir-ho. Hem de millorar en aspectes defensius, però tant aquesta temporada com l’anterior ja vam demostrar que som capaços de plantar cara a grans equips europeus", assenyala.

Per a Cobacho, el gran favorit del grup és el conjunt amfitrió, un Szolnoki Dozsa que va ser campió d’Europa. A la passada fase de grups de la Champions es va imposar per 14 a 6 al CN Barcelona i té a les seves files jugadors de molt de nivell, com el porter hongarès Viktor Nagy o l’esquerrà ex del Pro Recco Filip Filipovic. "Es van quedar a les portes de passar a la lligueta de la Champions i tenen un potencial enorme", comenta el tècnic egarenc.

L’Smirnis grec no té tant nom dins del panorama del waterpolo europeu, però s’ha reforçat amb jugadors de molt nivell darrerament, com el serbi Stephan Mitrovic o el nord-americà Owen. Tampoc serà gens senzill plantar cara a l’Estrasburg, un conjunt francès a qui el Natació va guanyar la temporada passada a l’Àrea Olímpica i contra qui va perdre a França fa dos anys. És un equip plagat d’estrangers, on destaca el boia montenegrí Sasha Misic. "No hi ha cap equip fluix, però hem de creure en nosaltres", explica el tècnic del CN Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top