Publicitat
Esports

Egara i Terrassa ja tenen data

Quan s’han completat ja les vuit primeres jornades de la lliga de Divisió d’Honor masculina, queden cinc partits pendents per disputar, quatre d’ells ajornats a causa del protocol anti-Covid. Tots tenen ja data. El duel de la quarta jornada que ha d’enfrontar l’RC Polo i el Club Egara a Barcelona es disputarà el dissabte dia 28 d’aquest mes de novembre a les onze del matí a Barcelona. D’altra banda, el matx de la setena jornada entre el CD Terrassa i el Giner de los Ríos valencià se celebrarà el dimarts 8 de desembre, un dia després que se celebri a València el sorteig de la Copa del Rei, per la qual cosa a efectes de classificació per a la Copa, aquest partit es comptabilitzarà com un empat a zero. El matx està programat a dos quarts d’una del migdia, però probablement els valencians demanin jugar-lo a la tarda per tal de poder viatjar el mateix dia.

Altres partits
Pel que fa als altres tres partits de la màxima competició masculina, el duel de la primera jornada entre el Club de Campo i el Complutense es jugarà avui a un quart de nou del vespre a Madrid. El dijous 3 de desembre a dos quarts de vuit del vespre, el Tenis rebrà el Jolaseta en partit de la tercera jornada. El divendres 27 de novembre a les set de la tarda, el mateix Jolaseta rebrà el Júnior a Getxo.

Pel que fa a la Divisió d’Honor femenina només hi ha un partit pendent. Es tracta del Júnior – RC Polo de la segona jornada, que s’ha fixat pel dijous 26 de novembre a les set de la tarda.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top