Publicitat
Esports

Marta Corredera, a la llista de la selecció espanyola

La jugadora terrassenca Marta Corredera, que milita al Real Madrid, ha estat convocada per als pròxims compromisos de la selecció espanyola femenina. Espanya jugarà el 27 de novembre contra Moldàvia i el dia 1 de desembre amb Polònia. Els dos encontres tindràn com a escenari la ciutat del futbol de Las Rozas i començaran a les 9 de la nit. Aquests partits corresponen a la fase de classificació per a l’Eurocopa femenina. Espanya és líder del seu grup i té virtualment assegurada la classificació, que ha de confirmar en aquests pròxims partits. Marta Corredera va arribar fa uns mesos als 80 partits com a internacional absoluta amb Espanya.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top