Publicitat
Esports

Un derbi sense soroll 

Dos dels equips cridats a guanyar la lliga es veuran les cares demà a dos quarts d’una del migdia a Can Salas en un dels derbis més atípics dels darrers anys, on es posarà el lideratge en joc a dues jornades per tancar la primera volta. L’Atlètic de Xero Gasol rebrà l’Egara de Ramon Sala en un partit que la pandèmia ha obligat que sigui, com tots, sense públic. Es podrà seguir en directe gràcies a la retransmissió que en farà en directe Canal Terrassa.

Tots dos equips arriben en un gran moment de forma al derbi, un d’aquells partits impossibles de pronosticar, en els que pot succeir qualsevol cosa. L’Atlètic és líder amb 19 punts, mentre que el Club Egara ocupa la tercera posició amb 18, però un partit pendent, el que jugarà el dissabte 28 al camp del Polo. El Club de Campo, que va batre per 2 a 0 el Complutense en partit ajornat té els mateixos 19 punts que els de Xero Gasol. El duel d’aquesta novena jornada entre l’RC Polo i el Complutense ha hagut d’ajornar-se per la Covid.

Baixes importants
Ambdós conjunts afronten el partit amb baixes. L’Atlètic no podrà comptar amb Marc Sallés, que serà operat del genoll i estarà uns dos mesos de baixa. Tampoc no hi seran Pepe Cunill ni Joan Dalmases, que no tornaran fins a la Copa del Rei. Per la seva banda, el Club Egara no podrà disposar del central Josep Romeu, a qui li queden un parell de setmanes encara. També seran baixa Pedro Sanromà i Miki Espí, mentre que Nani Usé tornarà a la convocatòria.

Xero Gasol, tècnic de l’Atlètic, entén que som davant d’un derbi sense favorits. "Tot i que es jugui sense públic, la tensió serà la de sempre. Prevec un partit molt igualat. Pot passar qualsevol cosa. Tots dos equips estem en una molt bona dinàmica. Caldrà estar molt atents".

Per la seva banda, el jugador del Club Egara Pau Quemada s’expressa en termes semblants. "Tot està molt igualat i els dos equips tenim les mateixes opcions d’endur-nos el derbi. Ens ho prenem com un partit més de la lliga regular", diu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top