Publicitat
Esports

Final de trajecte a Europa

El CN Terrassa s’ha acomiadat de l’Euro Cup de waterpolo a les primeres de canvi. Els egarencs van finalitzar últims del seu grup de la fase de qualificació disputat a Szolnok (Hongria), amb tres partits perduts. Malgrat l’equilibri registrat en els dos darrers encontres, els de Dídac Cobacho no van poder sumar cap punt tot i que van tenir opcions a la classificació fins al darrer partit.

El partit que tancava el torneig per als egarencs l’enfrontava l’Estrasburg francès. El CN Terrassa necessitava guanyar per dos gols de diferència per mantenir opcions de classificació, però va cedir en un final molt igualat, com li va passar el dia abans amb l’Apollon Smyrnis grec.

L’equilibri va ser una constant. Els egarencs van començar molt més sòlids en defensa que en anteriors partits europeus, fet que donava marge per a l’optimisme. L’Estrasburg es va avançar al minut i mig per mitjà de Markovic. Després de diverses accions en superioritat desaprofitades per ambdós equips, el CN Terrassa va empatar de la mà de Barroso en un llançament des del lateral esquerre. Els de Dídac Cobacho es van situar per davant gràcies a una diana de Prieto des de l’extrem esquerre. Els francesos van igualar a través de Valentino en home de més (2-2).

Equilibri total
En el segon període, la dinàmica no va canviar. Markovic va superar Motos des dels dos metres per anotar el 2 a 3. Els terrassencs van replicar un minut més tard en una transició ràpida culminada per Gutiérrez. L’equip d’Igor Racunica va tornar a recuperar la iniciativa amb una diana del poderós Misic des de la boia. Però els de Dídac Cobachovan respondre amb un xut d’Alegre des del lateral esquerre per fer el 4 a 4 amb què es va arribar al descans.

A la represa, cap canvi. L’Estrasburg va desfer l’equilibri a càrrec de Denux. Cinc minuts després, Barroso va anotar l’empat en una jugada en home més. En el darrer tram de quart, una diana de Misic i un xut potent de Carrillo van derivar en l’empat a sis. Amb vuit minuts per endavant, l’escenari no era dolent per als egarencs, que necessitaven una victòria per dos gols per classificar-se.

Els francesos es van situar de nou per davant després d’una diana de Markovic. El CN Terrassa va tombar el marcador amb un parcial de 2 a 0, gràcies a un penal transformat per Barroso i un gol de Gutiérrez. L’objectiu estava a només un gol, però l’Estrasburg va reaccionar i, en només un minut, va recuperar la iniciativa amb dianes de Babic i Valentino. Alarcónva mantenir els egarencs amb opcions, però Babic va sentenciar.

CN Terrassa, 9

Motos, Alegre (1), F. Sánchez, Alarcón (1), Carrillo (1), Prieto (1), Barroso (3), Pericas, Gutiérrez (2), De Lera, Rodríguez, Chico, I. Sánchez.

Estrasburg, 10

Offner, Chion, Culina, Cesca, Missy, Babic (2), Markovic (3), Buha, Denux (1), Misic (2), Buden, Valentino (2), Fontani.

Àrbitres. Gabriella Varkonyi (Hongria) i Vojin Putnikovic (Sèrbia).

Parcials. 2-2, 2-2, 2-2, 3-4.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top