Publicitat
Esports

Dedicat a Albert Pérez

Els jugadors del Club Egara van assistir a la cerimònia de lliurament de guardons amb una samarreta blanca de suport al seu company Albert Pérez, que ha superat una greu malaltia. "Ja hi som tots" era el hashtag que lluien. Van voler-li dedicar aquest triomf. I el porter els ho va agrair públicament a través de les xarxes socials.

La divuitena Copa del Rei ja és a les vitrines del Club Egara. El club no celebrarà, per culpa de la pandèmia de la Covid, el tradicional acte de celebració, però l’alegria era immensa entre jugadors, tècnics, directius, socis i aficionats. Serà una Copa que no s’oblidarà.

Conscient que acabava d’aixecar un dels seus darrers títols com a jugador en actiu, l’home més determinant d’aquesta Copa del Rei, Pau Quemada, era també un dels més feliços. No només per haver estat el màxim golejador amb els mateixos 4 gols que el davanter del Club de Campo Jose Basterra, sinó també per la intensitat i la qualitat del seu joc i per tot allò que aporta a l’equip. "Hem començat una mica adormits i ens han marcat un gol, però després hem sabut reaccionar molt bé. S’ha vist un partit de tu a tu, amb ocasions per ambdues bandes. Nosaltres hem tingut l’encert de marcar un gol més que el rival i ens hem pogut endur aquesta Copa", assenyalava Quemada al final del partit.

I afegia: "Sabíem que seria molt complicat, que cada jugador hauria de guanyar el seu duel al camp. Aquest equip tira sempre de grapa. Hem patit molt, però ho hem aconseguit junts". I va posar en valor que "som tots de la pedrera i sentim el club. Si cal, la ratllada es defensa amb sang", deia emocionat un Quemada que ha estat també l’MVP de la gran final.

Ramon Sala, entrenador del Club Egara, estava també exultant després de setanta minuts de tensió i patiment. "Aquest triomf suposa una alegria immensa. Estic esgotat, però també superfeliç. Estic molt orgullós d’aquest equip. En tot moment hem cregut que guanyaríem. Teníem l’espina clavada del 4 a 0 encaixat a la lliga a Madrid i això ens ha ajudat molt. Des de l’estiu hem passat moments molt durs, sense poder entrenar pel confinament. I després sense poder competir. Això ens fa donar més valor a aquest títol. Realment som uns privilegiats", comentava Sala.

L’aspecte físic
El tècnic terrassenc va destacar l’aspecte físic dels seus jugadors: "Jugar tres partits en tres dies no és gens senzill. Sabíem que la final es faria molt llarga. Tot i el gol encaixat, hem seguit creient en la nostra manera de jugar. Els divuit jugadors estaven molt ben preparats i s’ha acabat notant. Enguany, la lliga està molt competida i això atorga més mèrit a aquesta Copa".

Ja recuperat de la seva lesió, Josep Romeu, per la seva banda, va tenir un paper molt important a l’eix de la defensa del Club Egara. L’internacional egarenc va començar felicitant el Club del Campo. "Estan fent una gran feina i es mereixien ser en aquesta final", va dir. I va dir també: "S’ha demostrat que estem treballant molt bé i hem arribat en un molt bon moment a aquesta competició. Marxem molt contents amb aquest títol".

El porter Quico Cortès, que va tornar a ser fonamental, va ser escollit millor porter de la competició. El jugador del Club de Campo Quique González de Castejón va rebre el guardó de millor jugador de la Copa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top