Publicitat
Esports

Golejada per esvair dubtes

Els resultats de les dues darreres jornades havien encès el llum d’alarma en el Terrassa FC. Amb només un punt sumat de sis possibles, el marge d’errada dels egarencs s’havia reduït a la mínima expressió en una trajectòria que té com a objectiu innegociable l’ascens de categoria. A més, el futbol de l’equip havia deixat alguns dubtes, sobretot en el darrer compromís a Vilafranca del Penedès. Amb aquest escenari previ i un calendari immediat amb un partit de la Copa del Rei que podia distreure el vestidor, el Terrassa va afrontar el partit contra la Pobla de Mafumet amb la sensació de ser observat amb lupa. Però l’equip de Xevi Molist va respondre a la pressió amb un partit complet, una golejada indiscutible i la recuperació d’unes bones sensacions futbolístiques que han tornat a donar-li un color d’esperança al mirall en el qual es mostra el seu futur.

És ben cert que en aquesta oportunitat els esdeveniments es van anar produint de la millor forma possible i la seqüència del partit sempre va ser favorable als interessos egarencs. Només cal observar la jugada inversemblant que va donar peu al primer gol en el primer minut del partit. Encara no havien desembalat els fotògrafs les càmeres quan Grifi va cedir una pilota sense complicacions al seu porter, Molluna, i la pilota va acabar al fons de la porteria en una d’aquelles jugades que acaben sortint en tots els programes televisius de pífies. Una primera intervenció catastròfica per un porter que debutava amb el filial tarragoní.

Amb l’1 a 0 d’inici, tots els plans dibuixats a la pissarra de la Pobla de Mafumet van saltar pels aires. Partit nou i amb desavantatge des de l’arrencada. El Terrassa, amb Pelegrín aquesta setmana en lloc de Mico a la defensa i Kilian pel sancionat Adri Lledó, no va caure en mans de l’especulació i va ser qui més perillós es va mostrar quant a capacitat ofensiva. Josu va posar a prova Molluna en el minut 13 i Kilian, en el 24, va augmentar la renda culminant una bona acció personal amb un xut que es va colar al fons de la porteria deixant, de nou, en mal lloc al porter visitant. A deu minuts del descans, un bon contraatac dels egarencs no va poder ser culminat per Arranz degut, ara sí, a una bona aparició de Molluna.

Revolució Akito
Molist va fer canvis en el descans. Akito i Manu González van substituir Jaume i Galeano. I la millora en el futbol del Terrassa va ser apreciable en diferents àmbits. En primer lloc, pel protagonisme assumit per Àlex Fernández en el centre del camp, signant una actuació espectacular, i després per l’efecte desestabilitzador d’Akito a la punta esquerra de l’atac. El japonès es va convertir en un malson per Caballero i per tota la defensa tarragonina, amb accions de molt mèrit, plenes de velocitat i verticalitat. La Pobla de Mafumet no li va girar la cara al partit, malgrat que amb poca capacitat en atac davant una sòlida estructura defensiva d’un Terrassa que a mesura que passaven els minuts trobava més espais per jugar a la contra. Ortega, això sí, va tenir una aparició determinant en el minut 53, rebutjant una rematada de Zaka en posició molt avantatjosa. Deu minuts després, Àlex Fernández va fer lluir Molluna amb un xut amb molta intenció des de la frontal de l’àrea.

La Pobla, amb més discurs que fets, va perdre quasi totes les seves opcions quan al minut 79 va veure com l’àrbitre expulsava Òscar per doble amonestació. I Sergi Arranz es va convertir en el gran protagonista de la festa anotant dos gols quasi consecutius en els minuts 87 i 88. El primer després d’una magnífica passada d’Àlex Fernández que va arrodonir picant la pilota per sobre del porter. I el segon rematant amb determinació un servei del grec Akis.w

Terrassa FC, 4

Ortega, Salva, Castillo, Pelegrín, Lucas Viña, Galeano, Àlex Fernández, Jaume, Josu, Kilian i Arranz. Akito va substituir Jaume i Manu, Galeano en el minut 46; Akis, Josu, en el 68; Albert López, Kilian, en el 71; i Marc Muñoz, Lucas Viña, en el 81.

CF Pobla de Mafumet, 0

Molluna, Caballero, Grifi, Iván de la Peña, Dani Arguilaga, Molina, Óscar Sanz, Miravent, Guiu, Carlos Martínez i Zaka. Karim i Oribe van substituir Miravent i Guiu en el minut 64; Bruno i Guillem, Zaka i Iván de la Peña en el 75; i Òscar Gómez, Carlos Martínez en el 79.

Àrbitre. Lluís Espallargas. Va amonestar Àlex Fernández i Galeano, del Terrassa; i Miravent i Guiu, de la Pobla de Mafumet. Va expulsar Óscar en el minut 79.

Gols. 1-0, minut 1, Grifi en pròpia porteria; 2-0, minut 24, Kilian; 3-0, minut 87, Arranz; 4-0, minut 88, Arranz.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top