Publicitat
Esports

“En el moment decisiu, ells han estat més forts”

Xevi Molist, entrenador del Terrassa FC, es va mostrar molt satisfet del rendiment del seu equip, malgrat la decepció d’una derrota que va arribar al final de l’encontre. “Hem competit molt bé contra un gran equip de Primera Divisió. I això és el que volíem, Però en el moment decisiu, ells han estat més forts, més ràpids i ens han guanyat. Però estic molt content de la resposta dels nostres jugadors.”

Molist va admetre que el penal en contra i l’expulsió de Lucas Viña havien estat importants. “Condicionen i se les podria haver estalviat. Són accions puntuals que ens han acabat matant. Però els jugadors han treballat com animals.” Molist va admetre que va somniar amb la victòria. “Hem pogut fer el 3 a 0. Però no ha estat així. Es nota que són un equip de Primera. Ho hem tingut a tocar. L’afició i l’equip es mereixien la classificació.”

Javi Gracia, tècnic del Valencia, va ser preguntat amb relació al rendiment del seu equip, que els mitjans valencians van qualificar de quasi ridícul. “No puc estar content amb el partit. Hem fet moltes rotacions, amb jugadors molt joves i el millor és que ens hem classificat. Hem d’analitzar el que ha passat i s’ha de ser més efectiu en el futur.”

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top