Publicitat
Esports

Empat i derrota per a la selecció espanyola femenina amb Bèlgica

La selecció espanyola femenina de hockey ha tancat l’any amb l’stage de preparació que es va desenvolupar a les instal·lacions valencianes de Beteró, on dissabte va perdre per 1 a 5 davant de Bèlgica i diumenge va empatar a dos gols contra la mateixa selecció. El matx de diumenge va ser el millor de les noies que prepara Adrian Lock. Al primer quart, les internacionals egarenques Georgina Oliva i Berta Bonastre van disposar de sengles llançaments de penal-córner que no van acabar en gol. Les visitants van obrir el marcador de Beteró al minut 21 de joc. Ja al tercer quart, al minut 37, la lliure valenciana del San Pablo Valdeluz Lola Riera va aprofitar un llançament de penal per a empatar. Al següent minut i també des del penal-córner, Bèlgica va fer l’1 a 2. Al minut 41, de nou Riera va anotar el 2 a 2 definitiu.

Dissabte, golejada
En el segon partit, disputat dissabte també a Beteró, Espanya va caure severament golejada per 1 a 5 davant de les belgues, que es van avançar en el marcador als sis minuts i van fer el 0 a 2 al minut 19. Després d’una ocasió d’Anna Gil i d’haver perdonat des del penal-córner, les visitants van fer el tercer a tocar del descans. La defensora asturiana del Club de Campo María López va marcar l’1 a 3 de penal-córner, però van arribar dos gols més de les belgues. El combinat d’Adrian Lock continuarà la seva preparació al gener amb un stage a Múrcia.
Per la seva banda, la selecció espanyola masculina va tancar també la seva concentració a València, marcada pels deu jugadors que van haver d’abandonar la concentració per culpa de la Covid-19. La propera cita per al combinat que prepara Fred Soyez arribarà després de festes. Entre els dies 14 i 19 de gener, la selecció espanyola masculina es concentrarà a Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top