Publicitat
Esports

Justa derrota del Terrassa FC en un partit en què no li va sortir res

Acumula ja el Terrassa FC cinc jornades consecutives sense guanyar, en les que ha sumat un sol punt de quinze possibles. En el darrer matx de l’any, el conjunt que entrena Joan Bacardit va caure per 0 a 2 a l’Olímpic davant del Zaragoza "B" en un mal partit en el qual les visitants van aprofitar les poques ocasions que hi va haver.

Cristina Hernández va avançar les aragoneses als 38 minuts i poc després Clara Sanz va llançar una falta massa alta. Un Zaragoza més físic va fer el 0 a 2 definitiu al minut 57. Les terrassistes ja no van poder reaccionar.

TERRASSA FC, 0

Vilaseca, Lozano (Caballero, m. 75), Domene, Alegre (Ford, m. 58), Rodríguez (Molina, m. 75), Sellarès, Pueyo, Vila, Sanz, Ventura (De Fulgencio, m. 58) i Martín (Marín, m. 58).

ZARAGOZA "B", 2

Mallén, González, Marcano, Valej (Ariste, m. 79), Cavero (Rodríguez, m. 85), Hernández (Muñoz, m. 85), García, Boian, Ledesma (Clemente, m. 69), De Santa Pau i Rey.

Àrbitre. Irene López Brustenga. Va ensenyar targetes grogues a les jugadores locals Marta Alegre i Samanta Lozano i a les visitants Susana García i Blanca Clement, així com al segon entrenador Carlos Roldán.

Gols. 0-1, m. 38, Cristina Hernández; 0-2, m. 57, Andrea Marcano.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top