Publicitat
Esports

Un partit transcendent contra el Manresa

El Terrassa FC disputarà demà, a les cinc de la tarda, el seu primer partit de 2021. Serà contra el CE Manresa, una de les revelacions del campionat. I serà un partit de característiques molt especials per diferents motius. El més rellevant serà el debut a la banqueta egarenca de Juanjo García com a entrenador del conjunt terrassenc, substituint en aquesta funció el destituït Xevi Molist. El nou tècnic mostrarà el llibre d’estil que vol implantar en el Terrassa FC per retornar els egarencs a una posició preferent en el grup i en el conjunt de la categoria. En les files locals l’únic dubte és el del davanter japonès Akito, amb molèsties al turmell.

El debut de Juanjo García es produirà en el marc d’un partit de molta exigència. El Terrassa és tercer del seu grup (només els tres primers entren en el grup d’ascens a la segona fase), però els del Bages es troben a només un punt de distància. Per tant, sumar la victòria és indispensable per al futur del Terrassa a la competició. Caure aquest diumenge obriria tots els llums d’alarma de cara al futur immediat. En tot cas, el partit es preveu de la màxima dificultat atenent la bona trajectòria dels manresans. El conjunt que dirigeix Ferran Costa, segon entrenador del Terrassa la temporada anterior, es troba en un moment dolç. Porta tres victòries consecutives i quatre jornades sense perdre, període en el qual ha sumat 10 punts de 12 possibles. Fora del seu camp, només ha perdut (1-0) al camp de l’Igualada. Ha guanyat a Santfeliuenc (0-3) i al camp de la Montañesa (1-2). I ha empatat a Vilafranca (1-1).

A més de la presència de Ferran Costa en el Manresa, també destaquen altres noms propis amb passat terrassista a la plantilla del conjunt del Bages. És el cas del defensa Pablo Amantini, que torna a estar a disposició del tècnic després d’un període de baixa de dos mesos i del migcampista Juli Serrano. També cal fer menció al porter egarenc Marc Vito, que va començar al futbol base del Terrassa FC abans de fitxar pel FC Barcelona. En tot cas, si un nom propi destaca actualment en el Manresa és el del davanter ghanès Noah. És el màxim golejador del grup amb 5 gols, un més que el davanter del Terrassa Sergi Arranz. Noah ha fet els cinc gols en els darrers quatre partits del seu equip, els dos últims en el partit a casa contra el Valls. Per al partit contra el Terrassa, Ferran Costa només compta amb la baixa per lesió de Joan Castanyer.

La darrera visita del conjunt manresà a l’estadi egarenc va ser el 20 de desembre de 1992 i el Terrassa FC es va imposar per un clar marcador de 3 a 0. La darrera victòria del Manresa a Terrassa es va produir el 6 de setembre de 1964 (0-1), fa ja 56 anys.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top