Publicitat
Esports

El CD Terrassa perd les seves internacionals Júlia Pons i Clara Ycart

Júlia Pons deixarà després dels Jocs el conjunt de Les Pedritxes

Júlia Pons, jugadora internacional terrassenca / Alberto Tallón
Publicitat

L’entrenador del conjunt femení del CD Terrassa, Litus Ullés, no podrà tenir a la seva disposició la temporada vinent dues de les seves millors jugadores. Es tracta de les internacionals Júlia Pons (26 anys) i Clara Ycart (22 anys). Pons, que malgrat les ofertes rebudes temporada rere temporada no s’havia mogut mai del club on s’ha format, marxarà després dels Jocs Olímpics de Tòquio a la lliga belga, concretament al conjunt del Braxgata. Per la seva banda, la davantera Clara Ycart ha arribat a un acord per jugar a la ciutat alemanya de Düsseldorf. El nou destí del jove talent de Les Pedritxes serà el conjunt del Düsseldorfer.

Publicitat
El CD Terrassa perd les seves internacionals Júlia Pons i Clara Ycart
To Top