Publicitat
Esports

El Línia 22 perd per “shout-outs” amb el Sardinero i es queda sense ascens

Els “shoot-outs” han classificat les càntabres

Una acció del partit decisiu entre el Línia 22 i el Sardinero /Lluís Clotet
Publicitat

No ha pogut ser. El Línia 22 ha perdut aquest dissabte davant del Sardinero en el segon partit de l’eliminatòria del “play-out” i sha quedat ja sense opcions d’ascens. La temporada vinent, el Sardinero jugarà a la Divisió d’Honor femenina, mentre que les terrassenques continuaran un any més a la Primera Divisió femenina.

Les jugadores que prepara Santi Castelli han empatat a un gol aquesta tarda al Martí Colomer davant de les càntabres. Els dos gols del partit han arribat de penal-córner al segon quart. Rocío Ybarra ha posat per davant a les visitants al minut 23. Al 31, la terrassenca Clara Pérez ha empatat. No hi ha hagut més gols i la tanda de “shootouts” ha decidit l’ascens del conjunt de Santander. El Sardinero s’ha imposat per 1 a 3, impedint que el Línia 22 forci el tercer partit.

Publicitat
To Top