Publicitat
Esports

L’ascens haurà d’esperar

Cop molt fort per a un Terrassa que cau 3 a 1 a Riudarenes

El central Castillo, abatut després del xiulet final a Riudarenes / Nebridi Aróztegui

Jornada negra per al terrassisme a Riudarenes. El Terrassa FC ha perdut aquest diumenge per 3 gols a 1 al camp del Girona B i no ha pogut confirmar el seu ascens directe a la Segona Divisió de la RFEF. El Vilafranca ha guanyat per 2 a 3 a Granollers i els egarencs han acabat tercers aquesta fase d’ascens.

La situació queda ara oberta. El Vilafranca no podrà pujar si el Lleida, del qual és filial, no puja a Primera Divisió. Els lleidatans haurien de guanyar els dos partits que li manquen a Segona “B” per obtenir l’ascens. Si no puja, el Vilafranca no podria obtenir plaça a Segona Divisió RFEF ja que no poden coincidir a la mateixa categoria. I això podria obrir les portes de l’ascens al Terrassa. En tot cas, la indefinició al respecte portaria el Terrassa a jugar el “play off”, en el qual hauria de superar dues eliminatòries per fer-se amb l’ascens.

Les llàgrimes d’Àlex Fernández al final del partit / Nebridi Aróztegui

El Terrassa no ha estat sol a Riudarenes, ja que malgrat que el partit era a porta tancada, desenes de seguidors egarencs han seguit el partit des de l’exterior de la instal·lació, entre ells l’alcade, Jordi Ballart. També ha viatjat des de Grècia l’empresari i accionista del Terrassa, Konstantinos Tsakiris que ha acompanyat el president, Jordi Cuesta.

El partit no ha començat bé per als terrassistes, que han patit en excés la pressió del filial del Girona. Al minut 19, Dan s’ha avançat en un córner llançat des de l’esquerra i ha posat per davant els gironins. El Terrassa s’ha refet i ha anat guanyant possessió. Josu i Sergi Arranz han disposat d’ocasions clares, però l’empat no ha arribat fins al minut 32, quan un extraordinari i ajustat llançament de falta d’Àlex Fernández ha superat la tanca i el porter Jaime i ha acabat en un empat a un que tornava a donar esperances als de Juanjo García. Al 38, Josu ha sorprès amb una rematada al travesser.

El Terrassa FC ha empatat gràcies a una falta executada per Àlex Fernández / Nebridi Aróztegui

Però el Terrassa no acabava de resoldre els desajustos defensius i a dos minuts pel descans, Zamorano sorprenia a la contra, establint el 2 a 1 pel Girona “B” amb el qual s’arribava al descans.

A la segona part, el Terrassa ho ha intentat en tot moment, però els gironins s’han defensat fins al final amb solvència. Akito i Josu ho han intentat fins al darrer moment, però el duel ha acabat amb una derrota del Terrassa FC que complica el futur. Als darrers segons, Adri ha fet el 3 a 1 definitiu per als gironins.

Lucas Viña, amb una part dels seguidors del Terrassa desplaçats a Riudarenes al final del partit / Nebridi Aróztegui

La competició de Segona  “B” encara no ha acabat i l’embolic està servit. Haurà de jugar el Terrassa les eliminatòries posteriors de promoció?

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
L’ascens haurà d’esperar
To Top