Publicitat
Esports

El CN Terrassa perd a la final de la Copa Catalunya femenina

El CN Terrassa cau a la final de la Copa Catalunya contra un CN Sabadell que remunta un 1 a 4 en contra

Una acció de la final disputada a Sabadell / FCN

El CN Terrassa no ha pogut obtenir el títol de la Copa Catalunya femenina de waterpolo, després de caure derrotat a la gran final disputada aquest dimarts a Can Llong contra el CN Sabadell per un resultat de 12 a 5. L’equip egarenc ha anat de més a menys i després d’arribar al descans amb un marcador favorable de 2 a 4, ha vist com el seu rival el superava de forma contundent als dos darrers quarts. El CN Sabadell afegeix aquest títol a l’obtingut un dia abans a la lliga de Divisió d’Honor.

El primer quart ha finalitzat amb un resultat d’1 a 3 per les egarenques. Bea Ortiz ha avançat el CN Terrassa i Judith Forca ha fet l’empat. En el darrer minut, dos gols de Bea Ortiz, el primer de penal, han deixat el parcial en un inesperat 1 a 3. En el segon quart, Judith Panicello ha anotat l’1 a 4, marcador que hauria pogut ampliar Bea Ortiz, que ha fallat un penal. Maica Garcia ha fet el 2 a 4 amb el que s’ha arribat a la mitja part.

Un parcial de 5 a 0 en el tercer quart ha canviat la dinàmica del partit. El CN Sabadell ha arribat al darrer període amb un 7 a 4 que feia que l’escenari del partit fos totalment diferent. Un altre parcial contundent, ara de 5 a 1 en el quart parcial, ha deixat el marcador en el definitiu 12 a 5.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top