Publicitat
Esports

Carla Domínguez guanya el premi de millor esportista en edat escolar

La terrassenca està signant una temporada espectacular

Carla Domínguez, guardonada pels seus èxits en atletisme i triatló

Amb només 17 anys, l’atleta i triatleta terrassenca Carla Domínguez ha estat guardonada avui pel Consejo Superior de Deportes com a millor esportista espanyola en edat escolar de l’any 2020.

Domínguez es va proclamar campiona d’Espanya sub-20 en la prova dels 5.000 metres llisos, assolint la segona millor marca de tots els temps. En els 2.000 llisos va assolir la millor marca de la història en les categories sub-20 i sub-23. L’esportista de la JAS, que lidera el rànquing europeu, ha estat també campiona d’Espanya de cros. L’any passat es va proclamar campiona d’Europa júnior de duatló.

Albert Soler, director general d’Esports del CSD, li ha fet arribar el document acreditatiu d’aquest guardó. L’egarenca és finalista al premi de millor esportista promesa de Terrassa. Els guardons, organitzats per Diari de Terrassa i l’Ajuntament de Terrassa, s’entregaran el divendres 28 de maig al Teatre Principal.

L’atleta egarenca, per altra banda, va batre aquesta setmana el rècord espanyol sub-20 i sub-23 de la prova dels 2.000 metres llisos. Va fer un temps de 5’56”, superant l’anterior rècord de 6’01”. Aquesta marca la va batre en el Desafío de Nerja, prova en la qual van competir els millors atletes espanyols.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top