Publicitat
Esports

Bronze estatal per a cinc jugadors locals

Catalunya va finalitzar tercera al Campionat d’Espanya de veterans. Cinc jugadors egarencs van formar part de l’equip

Els components terrassencs de la selecció catalana de pádel de veterans

Cinc jugadors terrassencs han format part de la selecció catalana de veterans que ha obtingut el tercer lloc en el Campionat d’Espanya de pàdel que s’ha disputat a Beriain (Navarra). Els jugadors egarencs que han format part d’aquest equip han estat Jaume Carreras, Gustavo Oliva, Kilian Bravo, Toni Gómez i Sergi Durán.

La selecció catalana, dirigida per Carlos Vila, va arribar a les semifinals del campionat després de guanyar Illes Balears en la ronda de quarts de final per un resultat de 3 a 2. En les semifinals, Catalunya es va veure superada per Madrid per 1 a 4. D’aquesta manera, el combinat català va lluitar per la medalla de bronze, partit en el qual el seu adversari va ser la selecció de la Comunitat de València. En un matx molt emocionant, Catalunya va aconseguir)la victòria per 3 a 2, resultat que li va permetre pujar al podi del campionat.

Aquest Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques de veterans de primera categoria es va desenvolupar a les instal·lacions de l’Arena Entrena Pádel de Beriain (Navarra). Pel que fa a la categoria femenina, Catalunya es va proclamar subcampiona, després de perdre en la gran final contra Madrid per 2 a 3. El conjunt madrileny es va fer amb el doblet del torneig, ja que també es va penjar la medalla d’or en l’apartat masculí.

El seleccionador català masculí, Carlos Vila, ha manifestat la seva satisfacció pel paper de l’equip. “Hem competit molt bé en un campionat davant de grans seleccions. Hem donat guerra a Madrid i el partit pel bronze hem aconseguit guanyar-lo en una eliminatòria molt dura».

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Bronze estatal per a cinc jugadors locals
To Top