Publicitat
Esports

Deu terrassencs jugaran l’Europeu de hockey d’Amstelveen

Els egarencs Marc Recacsens i Marc Miralles seran els dos jugadors reserva

Pau Quemada és un dels deu terrassencs convocats per a l'Europeu d'Amstelveen / Arnau Martínez

El seleccionador espanyol masculí, Fred Soyez, ha anunciat aquest dimarts la llista definitiva de divuit jugadors (i dos reserves) que disputarà el Campionat d’Europa d’Amstelveen entre els dies 4 i 13 de juny al Wagener Stadion de la localitat neerlandesa. Deu dels divuit convocats són terrassencs. Es tracta de Roc Oliva, David Alegre, Xavi Lleonart i Vicenç Ruiz (RC Polo); Quico Cortès, Josep Romeu i Pau Quemada (Club Egara); Marc Sallés, Joan Tarrés i Marc Boltó (Atlètic). Completen la llista els següents vuit internacionals: Mario Garín, Ricardo Sánchez, Quique González de Castejón, Álvaro Iglesias i Jose Basterra (Club de Campo); Miki Delás (FC Barcelona); Llorenç Piera (RC Polo); i Alejandro Alonso (RS Tenis).

Els dos reserves són terrassencs 

Els dos jugadors reserves són terrassencs. Es tracta del defensa del Club Egara Marc Recasens i del davanter de l’RC Polo Marc Miralles. Només jugaran en cas de lesió o indisposició d’algun dels divuit jugadors seleccionats. En aquesta llista destaca l’absència del jugador de l’Atlètic Albert Beltrán, que ha realitzat tota la preparació, però ja no va jugar en cap dels dos partits de la Pro League a Londres davant de la Gran Bretanya tot i estar convocat.

La selecció viatjarà aquest diumenge cap a Amsterdam, on disposarà de cinc dies de preparació abans de l’inici de la competició. A l’Europeu d’Amstelveen, Espanya s’enfrontarà a la primera fase amb Bèlgica (dissabte 5 de juny a les 13.15 hores), Rússia (diumenge 6 a les 17.30 hores) i Anglaterra (dimarts 8 a les 17 hores). Espanya necessita acabar entre els dos primers per accedir a les semifinals. Es tracta d’un torneig curt. En cas d’arribar a la final, els de Soyez jugarien un total de cinc partits. D’aquesta llista de 18 jugadors per a l’Europeu en cauran dos integrants de cara a la cita olímpica de Tòquio, on les convocatòries són de 16 jugadors.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top