Publicitat
Esports

Viñaras i Dalmases, al Campionat d’Espanya de frontennis

La parella del Club Natació Terrassa formada per Cristian Viñaras i Xavi Dalmases va classificar-se per a la fase final del Campionat d’Espanya de clubs de frontennis en modalitat preolímpica després de finalitzar en la segona posició del grup vuitè de la fase prèvia disputada a Castelló.

Viñaras i Dalmases van vèncer la parella de l’Aldaia “D”, integrada per Caro i Casanova, per 2 sets a 0 (15-7 i 10-8), mateix resultat que van aconseguir contra Díez i García, de La Cistérnica, als quals van batre per 13-7 i 15-1. La dupla local va caure en el tercer partit contra el Guadassuar, amb Navarro i Boils, per 9-6 i 8-4.

Biel Vaghi i Daniel López no va tenir tanta sort a la fase prèvia celebrada a Nàquera (València). La dupla del CN Terrassa va perdre els tres partits que va disputar contra l’Aldaia E (2-1), el Cheste H (2-0) i l’Incusa Silla D (2-0).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Viñaras i Dalmases, al Campionat d’Espanya de frontennis
To Top