Publicitat
Esports

Espanya perd per 2 a 3 amb França però acaba cinquena

Punt final a un Europeu en el qual Espanya s’ha quedat lluny de les posicions de podi

El migcampista egarenc David Alegre, envoltat per dos jugadors francesos en el duel d'aquest divendres al Wagener Stadion / RFEH
Publicitat

La selecció espanyola masculina de hockey s’ha acomiadat aquest divendres del Campionat d’Europa d’Amstelveen (Països Baixos) perdent per 2 gols a 3 amb França. Els homes que prepara Fred Soyez, però, s’han classificat en una cinquena posició que els assegura la classificació per al Mundial de 2023 a l’Índia.

Els espanyols han patit un canvi de darrera hora. El central del Club Egara Josep Romeu ha caigut de la convocatòria per precaució. Pateix una sobrecàrrega muscular als isquiotibials de la cama dreta. Ha entrat en el seu lloc el seu company d’equip Marc Recasens, que ha debutat així en un Europeu de seleccions.

El duel s’ha posat molt aviat de cara per als homes que prepara Fred Soyez. Als set minuts, Xavi Lleonart ha transformat un stroke que ell mateix havia provocat. Els espanyols tenien el duel ben controlat i al minut 17 Pau Quemada ha anotat el seu cinquè gol al torneig en rematar de revés a l’escaire. Quan faltaven cinc minuts per al descans, les coses s’han començat a tòrcer. Timothée Clément ha col·locat un remat ras entre el pal curt i Quico Cortès i ha establert el 2 a 1 amb el qual s’ha arribat al descans.

La selecció ha mantingut el seu bon nivell de joc durant el tercer període, però els francesos, que es jugaven la permanència, han donat la volta al marcador en el darrer període amb dos gols de jugada. Al minut 49, Pieter Van Straaten ha empatat el partit. A Espanya li valia el resultat, però quan quedaven només cinc minuts per al final, Antonin Igau ha establert el 2 a 3 definitiu.

Publicitat
To Top