Publicitat
Esports

Jordi López és la primera opció a la banqueta del Terrassa FC

Jordi López portava tres temporades com a segon entrenador del Cornellà / UE Cornellà

El tècnic català Jordi López és el principal favorit a ocupar la banqueta del primer equip del Terrassa FC, després que el club egarenc hagi descartat l’opció de Nacho Castro. Les negociacions entre ambdues parts s’han intensificat en les darreres hores. Divendres, es va produir una reunió entre el president del Terrassa FC, Jordi Cuesta, i el tècnic per parlar del fitxatge. En ella, també va ser hi present el vicepresident, Antonio Garcia, i el representant de l’entrenador, l’ex jugador del Terrassa FC Raul Verdú. La bona sintonia entre les dues parts fa pensar que en breu es pugui concretar l’arribada de Jordi López al Terrassa.

Jordi López ha estat el segon entrenador del Cornellà les darreres tres temporades i protagonitza una llarga trajectòria com a futbolista professional tant en clubs espanyols com de l’escenari internacional.

El Terrassa FC no descarta altres candidatures, com les de Ferran Costa i Jose Solivelles, però el perfil de Jordi López ha guanyat pes després que el club hagi descartat Nacho Castro. L’asturià va viatjar aquesta setmana a Atenes per entrevistar-se amb el segon màxim accionista del Terrassa, Konstantinos Tsakiris, però el fet que la notícia transcendís va provocar un notable enuig en el consell d’administració del conjunt egarenc. Nacho Castro apareixia com l’entrenador amb més opcions de seure a la banqueta egarenca fins al moment en què es va conèixer el seu viatge a Grècia.

Jordi López va passar per la pedrera del FC Barcelona, per passar després al Real Madrid on va arribar a debutar amb el primer equip. També ha vestit les samarretes de Sevilla, amb qui va guanyar la Copa de la UEFA 2006, Racing de Santander, Mallorca, Quenns Park Rangers, Swansea, VitesseOFI Creta, Hoverla Uzhgood d’Ucraina, Llagostera i Sabadell.

Publicitat
To Top