Publicitat
Esports

Soyez convoca 13 egarencs en una llista de 23 jugadors

S’entrenaran a Terrassa entre els dies 21 i 25 de juny

El seleccionador espanyol, Fred Soyez, donant instruccions als seus jugadors / RFEH

Una vegada finalitzat el Campionat d’Europa, el seleccionador espanyol, Fred Soyez, ha convocat un stage de cinc dies al CAR de Sant Cugat entre el dilluns 21 i el divendres 25 d’aquest mes de juny. Es tracta d’una de les darreres parades abans de debutar el 24 de juliol als Jocs Olímpics de Tòquio davant de l’Argentina. Soyez ha convocat a 23 jugadors, 13 dels quals són terrassencs. Només 16 seran olímpics, per bé que hi haurà dos jugadors i un porter reserva.

Els 13 terrassencs son els següents: David Alegre, Roc Oliva, Xavi Lleonart, Marc Miralles i Vicenç Ruiz (RC Polo); Albert Beltrán, Marc Boltó, Marc Sallés i Joan Tarrés (Atlètic); i Quico Cortès, Marc Recasens, Josep Romeu i Pau Quemada (Club Egara).  El seleccionador ha preparat sessions dobles per a una concentració que arriba un mes abans de l’inici dels Jocs.

Publicitat
To Top