Publicitat
Esports

Aragonesos i balears, rivals del Terrassa FC

El Numància “B” completa un grup sense els clubs valencians

El Terrassa FC ja té grup a la Lliga de Segona Divisió RFEF de la pròxima temporada. En una reunió de clubs de la categoria celebrada aquest dilluns a Madrid, s’ha aprovat la distribució geogràfica que van demanar els clubs catalans, que situa en el seu mateix grup els equips de Balears, Aragó i el Numancia, per completar les 18 places de la competició. Per tant, el Terrassa jugarà contra els següents rivals: Badalona, Lleida, Europa, Prat, Espanyol “B” i Cerdanyola, de Catalunya; Huesca “B”, Ejea, Tarazona, Ebro, Brea i Teruel, d’Aragó; Numància, i Ibiza Illes Pitiüses, Peña Deportiva, Formenterea i Andratx, de Balears.

El campionat de lliga començarà el 5 de setembre. Els clubs catalans havien demanat aquesta distribució evitant els equips valencians, per estaviar quilòmetres de desplaçaments i millors condicions competitives. La Federació Espanyola subvenciona els desplaçaments a Balears, un fet que reduirà les despeses de viatge dels clubs participants.

Publicitat
Aragonesos i balears, rivals del Terrassa FC
To Top