Publicitat
Esports

Jordi López es fixa l’objectiu de la permanència

D’esquerra a dreta, Miquel Ezequiel, Jordi López i Jordi Cuesta / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC ha presentat aquest dilluns Jordi López com a nou entrenador del primer equip per a la pròxima temporada. En un acte celebrat al Camp Olímpic,. el tècnic de Cardedeu ha estat acompanyat del president, Jordi Cuesta, i del director esportiu, Miquel Ezequiel.

Els discursos dels responsables del club egarenc ha tingut com a denominador comú la dificultat d’una temporada que es disputarà lluny de l’estadi a causa de les obres de remodelació del recinte per al Mundial femení de hockey de 2022. Un fet que portarà el Terrassa a jugar en el camp municipal de Ca n’Anglada en l’any de la seva estrena a Segona Divisió RFEF. “Serà un any difícil i el nostre objectiu serà salvar la categoria”, ha dit Jordi López en referència a una temporada d’alta exigència esportiva en la qual la dificultat augmentarà pel fet de jugar-la lluny de casa. “És un repte difícil i bonic. Però sabem que serà difícil.”

L’equip començarà la pretemporada el 26 de juliol, inicialment en el nou camp de les Fonts, ja que el de Ca n’Anglada no tindrà instal·lada la nova gespa artificial fins a finals d’agost. A hores d’ara, el nou entrenador i el director esportiu treballen en la confecció d’una plantilla que vol conservar un percentatge important de jugadors de la darrera temporada. “Pensem que el sentit de pertinença és important i en l’equip hi ha jugadors molt interessants”, ha explicat el tècnic. En el disseny de l’equip influirà un perfil de jugadors que s’adaptin al nou escenari de joc.

Jordi López ha dit que entrenar el Terrassa “és un orgull, perquè parlem d’un club amb molta història i amb una ciutat al darrere”. López ha afegit que el Terrassa “és un club en creixement” i ha insistit en la necessitat de professionalitzar l’àrea esportiva. En aquest sentit, ha assenyalat que la plantilla entrenarà als matins, malgrat que aquest fet pugui influir en la sortida d’alguns jugadors. El tècnic també ha confessat que la primera prioritat seran els resultats. “Això va de guanyar, més que d’estils de joc. Vendre romanticisme d’un estil de joc concret en un camp que no és el nostre és irreal”, ha explicat.

Aquesta setmana es donarà a conèixer el seu equip de treball. Finalment, Alberto Aybar “Peque“, amb qui s’havia negociat per ser el seu segon entrenador, no vindrà després d’haver renovat com a tècnic del Vilassar.

El nou tècnic del Terrassa FC té 40 anys i una extensa carrera futbolística. En la seva etapa com a jugador, Jordi López va passar per la pedrera del FC Barcelona i després de jugar en el Barça “B” va passar al Real Madrid on va arribar a debutar amb el primer equip. També ha vestit les samarretes de Sevilla, amb qui va guanyar la Copa de la UEFA 2006, Racing de Santander, Mallorca, Quenns Park Rangers, Swansea, VitesseOFI Creta, Hoverla Uzhgood d’Ucraina, Llagostera i Sabadell.

Fa tres temporades va arribar al Cornellà com a segon entrenador de Xavi Calm primer i després de Guillermo Fernández Romo. En aquest club ha demostrat una important qualitat tàctica i ha exercit un paper rellevant en l’equip tècnic, assumint funcions més enllà del paper de segon entrenador. Amb el Cornellà va obtenir aquesta darrera temporada l’ascens a Primera Divisió RFEF.

Publicitat
To Top