Publicitat
Esports

Ragna Debats guanya al Montreaux Trail Festival

L’atleta resident a Terrassa ha aconseguit la primera posició a la prova dels 69 quilòmetres

Ragna Debats, en el centre del podi de la prova suïsa

La terrassenca Ragna Debats s’ha proclamat guanyadora de la prova femenina de la cursa de 69 quilòmetres del Montreaux Trail Festival, una important cita de trail en la que ha arribat en la quarta posició de la classificació general dels dos sexes. Ha fet un temps de 9.38’20 i ha dominat la classificació amb molta superioritat. La segona posició ha estat per Maryline Nakache, amb un registre de 9.58’55”. Ha completat el podi femení Ekaterina Mityaeva amb un temps de 10.17’00”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Ragna Debats guanya al Montreaux Trail Festival
To Top