Publicitat
Esports

Nova exhibició del waterpolo masculí

La selecció espanyola tancarà la primera fase el diumenge contra Croàcia

Álvaro Granados ha estat el màxim realitzador del partit amb quatre gols

La selecció espanyola masculina de waterpolo ha sumat aquest dissabte la quarta victòria en quatre partits en el torneig olímpic de Tòquio. El combinat estatal, amb els egarencs Álvaro Granados i Bernat Sanahuja, ha golejat per 16 a 5 Austràlia i està en una situació immillorable per finalitzar primera del seu grup a la primera fase. El diumenge, a les 8.30 hores, disputarà el seu darrer partit contra la potent selecció de Croàcia. Álvaro Granados ha tornat a tenir un paper destacat en el partit. Ha estat el màxim realitzador del matx amb cinc gols.

Espanya ha anat sempre per davant en el marcador. Ha finalitzat el primer quart amb un marcador de 4 a 2. En el segon temps s’ha mantingut la dinàmica i la selecció ha arribat al descans amb un 8 a 3 que quasi deixava el partit sentenciat. En el tercer període, Álvaro Granados ha marcat dos gols de penal i Espanya ha ampliat les distàncies fins al 13 a 5. En el quart parcial, el jugador egarenc del Barceloneta ha fet dos gols més per confirmar la seva bona ratxa ofensiva en aquest torneig olímpic.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Nova exhibició del waterpolo masculí
To Top