Publicitat
Esports

El CN Terrassa de bàsquet debutarà amb el Sant Boi

El conjunt femení s’estrenarà aquesta temporada a la pista del CEJ L’Hospitalet

Un partit de la temporada passada del conjunt femení del CN Terrassa.

La Federació Catalana ha donat a conèixer els calendaris de la Copa Catalunya. Una temporada més, el CN Terrassa serà l’únic representant terrassenc de la categoria. Ambdues competicions començaran el cap de setmana del 25 i 26 de setembre.
En la categoria masculina, el conjunt de Vicente Gómez s’estrenarà al pavelló de l’Àrea Olímpica el diumenge 26 a les 19 hores davant del Clotet Suzuki Sant Boi. El primer desplaçament dels terrassencs arribarà el dissabte 2 d’octubre i serà a la pista de l’AD Torreforta. La competició finalitzarà el 2 d’abril amb un duel entre el Castellbisbal i el CN Terrassa.
A banda d’aquests equips, la llista de dotze integrants d’aquest grup primer es completa amb Reus Ploms, CN Sabadell, Cerdanyola, Almeda, Vilatorrada, Pallejà, Ripollet i Tarragona “B”.

14
A la Copa Catalunya femenina, el CN Terrassa de Jordi Sociats debutarà el dissabte 25 de setembre a la pista del CEJ L’Hospitalet. El seu primer partit a casa serà el diumenge dia 3 de setembre davant del CB Granollers, també al pavelló de l’Àrea Olímpica.
El grup té deu equips i la lliga s’acabarà el 6 de març amb la visita del Tordera. La resta de rivals són els següents: Premià, Balaguer, Cerdanyola, SESE, Cadí Manresa i Bàsquet Safa Claror.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top