Publicitat
Esports

El municipal de Ca n’Anglada ja llueix de color verd

El Terrassa FC visita aquest dissabte a les 19 hores el Llagostera

Aspecte que ofereix el camp municipal de Ca n'Anglada, on enguany jugaran Terrassa i San Cristóbal / LLUÍS CLOTET

El Terrassa i el San Cristóbal compartiran camp aquesta temporada. Les obres perquè el municipal de Ca n’Anglada estigui llest per a l’inici de la competició, el diumenge dia 5 de setembre, avancen a bon ritme. La intenció és que tots dos equips, que militen enguany a la Segona i a la Tercera Divisió RFEF, puguin disputar-hi el diumenge 29 un amistós. La nova gespa ja s’ha col·locat, però l’obra encara no ha finalitzat. Si el camp no estigués a punt, el derbi es jugaria al Bon Aire o a Les Fonts.
El Terrassa FC disputarà avui el seu quart compromís amistós de pretemporada. Després de caure per penals de la semifinal del Torneig d’Històrics davant del Sants, el conjunt de Jordi López jugarà avui a les 19 hores al municipal de Llagostera davant de la Unió Esportiva Costa Brava (nova denominació del Llagostera), un rival que militarà aquesta temporada a la Primera RFEF, una categoria per sobre del conjunt terrassista.

Continuen els assajos
Jordi López tindrà aquest vespre l’oportunitat de continuar donant minuts als seus futbolistes de cara a l’estrena a la lliga, en què rebran l’Osca “B”. Dimecres vinent a les 19.30, els de López aniran al Xevi Ramon per enfrontar-se al Vilassar. Per la seva banda, el San Cristóbal visitarà demà a les 19 el Cerdanyola al municipal de Les Fontetes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top