Publicitat
Esports

Espanya debuta amb dues victòries a l’Europeu júnior femení de waterpolo

La selecció espanyola s’enfrontarà dimarts a la Gran Bretanya

La piscina descoberta de Sibenik acull l'Europeu júnior femení / RFEN

La selecció espanyola júnior femenina, amb la jugadora del CN Terrassa Noelia Cuenda a l’equip, va debutar amb una clara victòria contra Sèrbia (19-5) en el Campionat d’Europa júnior femení que se celebrarà a Sibenik (Croàcia) fins diumenge. El combinat dirigit per Javier Aznar va sortir decidit a resoldre el matx aviat i ho va aconseguir amb un parcial de 5 a 2 al primer quart. La waterpolista egarenca Noelia Cuenda va contribuir a la golejada amb tres dianes. Ahir, Espanya es va imposar en la segona jornada a Israel per 10 gols a 8, amb dues dianes de Cuenda. Els altres rivals d’Espanya són la Gran Bretanya (avui dimarts) i la República Txeca (demà dimecres). Tots dos partits es disputaran a les 18 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top