Publicitat
Esports

Espanya acaba sisena a l’Europeu de Sibenik

Prematura eliminació davant d’Itàlia als quarts de final

Noelia Cuenda, waterpolista del CN Terrassa

La selecció espanyola júnior femenina de waterpolo, amb la jugadora del CN Terrassa Noelia Cuenda a les seves files, es va classificar en sisena posició al Campionat d’Europa júnior femení de Sibenik. Després de signar una primera fase impecable, les noies que prepara Javier Aznar van caure per 10 a 11 als quarts de final davant d’Itàlia (1-2, 3-3, 3-3, 3-3). Noelia Cuenda va anotar un dels gols de l’encontre davant les italianes.
Després de quedar-se sense semifinals, les espanyoles es van veure abocades a la lluita per les places de la cinquena a la vuitena. Van derrotar per 9 a 7 a Croàcia (3-2, 2-1, 2-1, 2-3), amb un altre gol de Cuenda.
Finalment, en la lluita pel cinquè i sisè lloc, Espanya va caure per 9 a 11 davant dels Països Baixos (2-3, 0-3, 5-4, 2-1). Rússia es va proclamar campiona en batre a la final per 12 a 8 a Grècia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top