Publicitat
Esports

Terrassa acollirà la fase final de la Copa Catalunya masculina els dies 18 i 19

El CN Terrassa s’enfrontarà al CE Mediterrani en quarts de final els dies 11 i 14

El públic tornarà a la piscina de l'Àrea Olímpica

La piscina del CN Terrassa acollirà la fase final de la Copa Catalunya masculina de waterpolo el dissabte 18 i el diumenge 19 d’aquest mes de setembre. Dissabte es jugaran les semifinals a les 17 i a les 19 hores. Diumenge a les 11 se celebrarà el partit pel bronze i a les 13 hores la final. Per als homes de Dídac Cobacho, els quarts de final començaran el dissabte 11 a la piscina Josep Vallès davant del CE Mediterrani. El partit de tornada es jugarà el dimarts 14 a les 20.45 hores a la piscina de l’Àrea Olímpica. La competició reuneix els nou equips catalans de la Divisió d’Honor. Els altres tres emparellaments de quarts de final són els següents: Barceloneta-Mataró, Sabadell-guanyador de la prèvia entre Catalunya i Rubí, i Barcelona-Sant Andreu.

Copa Catalunya femenina

D’altra banda, el conjunt femení del CN Terrassa s’estrenarà oficialment en el matx de quarts de final de la Copa Catalunya femenina que es disputarà el dimarts 28 de setembre a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica. Com a cap de sèrie de la competició, el conjunt de Xavi Pérez afrontarà aquesta eliminatòria com a local contra el guanyador de l’eliminatòria prèvia que enfrontarà, en aquest cas a doble partit, la UE Horta i el CN Catalunya els dies 22 i 25 de setembre.

La competició aplega els nou equips catalans de la Divisió d’Honor femenina i els tres equips de Primera Divisió. A banda del CN Terrassa, CN Sabadell, CN Mataró i CE Mediterrani rebran el dia 28 els guanyadors de les altres tres eliminatòries prèvies. Les semifinals es jugaran el dimecres 27 d’octubre i la final i el tercer i quart lloc el dilluns 1 de novembre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top