Publicitat
Esports

Bon punt per al Terrassa al camp del Brea

Castillo ha marcat el gol de l’empat en el segon temps

Aquest és l'onze titular del Terrassa FC a Brea / Juanma Medina - Terrassa FC
Publicitat

El Terrassa FC ha obtingut un bon punt aquest diumenge al camp del Brea, on ha empatat a un gol en partit de la segona jornada del campionat de lliga de Segona Divisió RFEF. Els egarencs han sabut reaccionar a un gol del seu rival en el primer temps i en la segona part han millorat les seves prestacions en atac. El conjunt de Jordi López suma quatre punts en dues jornades i el pròxim diumenge jugarà a les 18.00 hores contra el Numància al camp municipal de Ca n’Anglada.

Amb dos canvis a l’equip titular en relació amb el partit de la primera jornada (Salva pel lesionat Bruno i Alberto Fernández per Carlos Martínez), la posada en escena del Terrassa ha reflectit la seva intenció d’imposar el seu futbol des de ben d’hora. Amb més possessió que el seu rival, els egarencs han portat la pilota prop de l’àrea aragonesa, encara que sense capacitat de generar situacions de perill. El Brea, sòlid en la tasca defensiva, ha gestionat el pas dels minuts fins que ha arribat el seu moment. I en el minut 21 s’ha avançat en el marcador en la seva primera aproximació a l’àrea egarenca. Una centrada des de la banda dreta que Marcos Cuenca ha rematat de forma espectacular al fons de la porteria d’Ortega.

Els aragonesos han tingut dues ocasions posteriors per ampliar les distàncies, la primera de Mati Sempé i la segona de Veintemilla.

Jordi López ha mogut fitxa en el descans, donant entrada Castillo i Akito i l’equip ha guanyat verticalitat en la fase ofensiva. El japonès ha estat a punt d’empatar només començar la segona meitat i Adri Lledó ha tingut una segona ocasió en un llançament de falta. En el minut 67 ha arribat el gol de l’empat dels egarencs, en un córner que Castillo ha rematat de forma esplèndida de cap al fons de la porteria local. Un minut més tard, Aythami ha disposat d’una gran ocasió per anotar l’1 a 2.

Els dos equips han treballat per la victòria en el tram final, amb situacions de perill en ambdues porteries. Ortega ha salvat el gol en el minut 69 amb una gran intervenció i Unai ha evitat el gol d’Àlex Fernández en un córner directe.

Publicitat
Bon punt per al Terrassa al camp del Brea
To Top