Publicitat
Esports

Pau Quemada fitxa pel Leuven belga

Serà la seva tercera etapa amb el conjunt belga

Pau Quemada ha militat al Club Egara, el Polo, el Laren holandès i el Leuven belga, on s'hi ha estat més temporades / NEBRIDI ARÓZTEGUI
Publicitat

El jugador terrassenc Pau Quemada jugarà aquesta temporada al Leuven belga. El davanter, que va disputar els passats Jocs Olímpics de Tòquio, ja va anunciar la seva retirada tant de la selecció espanyola (ho deixa amb 283 partits disputats) com del seu club, l’Egara. Ara ha decidit seguir jugant i ha acceptat l’oferta del Leuven, un club que coneix bé, ja que hi va jugar en dues etapes diferents. Aquesta serà la tercera.

Quemada, que ha fet 38 anys aquest mes, jugarà com a mínim aquesta temporada al conjunt belga. Hi tindrà com a company l’ex jugador del Club de Campo Bosco Pérez-Pla, que després de proclamar-se campió de lliga va anunciar la seva decisió de penjar l’stick. Els belgues han fitxat també el jugador neozelandès Sam Lane.

Pau Quemada és un producte de la cantera del Club Egara, però als 22 anys se’n va anar a jugar a la lliga neerlandesa, on va militar a les files del Laren la temporada 2005-2006. Aquesta serà la seva novena temporada al Leuven. Hi ha estat en dos períodes: de 2006 a 2009 i de 2011 a 2016. Després de cinc temporades al Club Egara, ara complirà una mena de “deute pendent” que tenia amb el conjunt belga, que el va deixar tornar al Pla del Bon Aire. Li quedava una temporada per complir i ho farà enguany.  Entre els anys 2009 i 2011, Quemada va jugar dues temporades a l’RC Polo de Barcelona.

Publicitat
To Top