Esports

Divisió d’Honor “B” femenina: L’Atlètic aspira a l’ascens i el Línia 22 no descarta res

El Rimas vol consolidar-se a la categoria de plata femenina

A la Divisió d’Honor “B” femenina, l’Atlètic es planteja recuperar la màxima categoria mentre que el Línia 22 també vol ser ambiciós i treballar per estar el més amunt possible de la classificació.

El descens de la passada temporada converteix en favorit, sense cap mena de dubte, a un Atlètic que encara aquest any amb aquest repte. L’equip de Can Salas està a la “pole position” dels conjunts que lluitaran per un lloc a la Divisió d’Honor femenina. Jordi Flo, entrenador de les terrassenques, manté gairebé a tot el bloc de la passada campanya, amb les baixes de la davantera Maria Gestí, que ha optat per anar a les files del Júnior, i de l’escocesa Lexi Sabatelli, que ha tornat al seu país per integrar-se a l’equip Clydesdale Western.

L’Atlètic vol tornar per la via ràpida a la màxima categoria i espera fer els deures per ocupar una de les dues places que atorguen l’ascens directe. “L’ objectiu és recuperar la categoria i tornar més fortes i amb més confiança”, afirma Flo. L’entrenador admet que el seu equip serà un dels rivals a batre i comenta que “hi ha equips molt bons com el Tenis, el Jolaseta o el Línia 22 que també són rivals a batre”.

Flo avisa que “bàsicament el rival a batre serem nosaltres mateixes i no enganxar-nos a ritmes que no ens pertoquen”. I afegeix que “la passada campanya vam competir en molts partits i hem de mantenir aquest nivell i no relaxar-nos”.

Publicitat

A prop de pujar
El Línia 22 va estar a prop de l’ascens a la Divisió d’Honor la lliga anterior i va fregar la possibilitat de pujar de manera directa, cosa que li va arrabassar el Barça. Després va caure de manera contundent en dos enfrontaments, a la promoció d’ascens, contra el Sardinero. Les de Santi Castelli van ser terceres a la conclusió de la Lliga regular i enguany intentaran repetir la gesta.
El tècnic de les egarenques perd a Cristina Castellà, que se’n va a jugar a Bèlgica, Gisela Estrenjer, que jugarà a Irlanda, mentre que l’argentina Belén Ponce ha tornat al seu país d’origen. Pel que fa a les incorporacions, arriben María Inés Maese, que jugava al Barça, i l’argentina Sofía Romano, que procedeix del Club Universitario La Plata.

“Per aquesta temporada ens hem marcat el mateix de la passada, estar el més amunt possible”, manifesta Castelli, que apunta que “volem mantenir la mateixa línia de treball i de joc i lluitar pels primers llocs”. El tècnic del Línia 22 diu que “serà una lliga molt complicada i la idea és lluitar pels tres primers llocs” i considera que l’Atlètic és el màxim favorit per l’ascens.

Canvi de tècnic en un Rimas que vol consolidar-se

El Rimas afronta una temporada més, la tercera, a la segona categoria del hockey femení estatal, amb la novetat del canvi a la banqueta. Estela García agafa el relleu d’Arnau Pons, que ha marxat a Bèlgica. Les novetats a la plantilla són Anna Marín del Barça, Lídia Bosch de l’Egara mentre que pugen del juvenil Alba Puig i Berta Fonollosa. Pel que fa a les baixes, es retiren dues jugadores veteranes com Sílvia Gabarró i Núria Sabatés i ho ha deixat Vinyet Blasi. Per motius de feina no continua Anna Leiva mentre que, per estudis, ja que marxen a l’estranger, tampoc hi seran aquesta temporada Eli Aguado i Natàlia Fitó. “El repte és formar un grup perquè hi ha gent molt nova i l’objectiu, tenint en compte que cap equip baixarà, és el d’enfortir l’equip i consolidar-lo”, explica l’entrenadora. García recorda que “han marxat jugadores molt experimentades” i afegeix que “l’Atlètic serà qui marcarà la diferència”.

Publicitat
To Top