Publicitat
Esports

El Numancia, prova de foc per al Terrassa

El duel davant del conjunt de Sòria, diumenge a les 18 hores

L’entrenador del Terrassa FC, Jordi López, amb el migcampista Martí Soler / Nebridi Aróztegui del Terrassa FC, Jordi López, amb el migcampista Martí Soler / Nebridi Aróztegui

El Terrassa FC afronta diumenge una de les dates preferents del calendari, la visita del Numancia de Sòria. Un rival contra el qual es va enfrontar a Segona Divisió “A” fa uns anys i que apareix com a un dels grans favorits del campionat a l’ascens de categoria. Tota aquesta escenografia prèvia, afegida a la bona arrencada dels egarencs a la lliga, fa preveure una gran entrada al Camp Municipal de Ca n’Anglada amb una capacitat màxima de mil espectadors,

Amb quatre punts en dues jornades, el conjunt de Jordi López avantatja en un el Numancia i es troba a dos del lideratge del campionat. El procés de creixement de l’equip egarenc està seguint els passos previstos i ara li arriba la primera prova de foc. “Aquesta major atenció és més per la gent que per a nosaltres”, diu el tècnic terrassista. “El Numancia és un gran equip, que ve de categories més altes, i això és un atractiu per l’afició. Per a nosaltres no deixa de ser un partit més contra un rival que té molt bons jugadors i que aspira a estar a dalt. És segurament un dels grans favorits del grup.”

L’entrenador del Terrassa admet que encontres com aquest esperonen de forma especial al vestidor. “Motivacionalment no cal preparar massa el partit, perquè ja et ve donat. Però tampoc penso que aquest sigui un dia per determinar en quin nivell estem en relació amb la categoria. Estem creixent i aquesta és una prova més, igual que ho va ser Brea en la qual vam trobar un escenari ben diferent.”

Possibles canvis
En les files egarenques només cal destacar la baixa del defensa central Ramón Marimón, que es recupera de la lesió que va patir a la pretemporada. Bruno ja està recuperat dels seus problemes físics. El dubte és si Jordi López introduirà canvis a l’onze titular, després de les variacions que va fer a la segona part contra el Brea i que van donar un bon resultat. “No sé quin equip jugarà”, confessa l’entrenador. “El més important és que som un equip. I els èxits no venen d’onze jugadors que funcionen bé, sinó de 20. Aquesta és la clau del bon funcionament.”

El davanter Alberto Fernández, per la seva banda, admet la motivació que genera el partit. Però recorda que “per complir els objectius de la temporada hem de guanyar a qualsevol rival de la categoria”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top