Esports

Sorprenent derrota del CN Terrassa contra el CN Mataró

Un parcial de 0 a 6 en el tram final ha condemnat els egarencs

Una jugada d'Alberto Barroso en el partit contra el CN Mataró / Lluís Clotet

El CN Terrassa ha perdut per 9 a 11 a la piscina de l’Àrea Olímpic en partit de la tercera jornada de la lliga de Divisió d’Honor de waterpolo. Els egarencs, que el diumenge van finalitzar la segona fase de la Champions, s’han vist penalitzats per l’esforç en competició europea i en el tram final del partit s’han vist superats pel seu rival.

El partit ja no ha començat bé pel conjunt de Dídac Cobacho, que ha començat amb un parcial en contra de 0 a 2. Barroso i Víctor Gutiérrez han aconseguit empatar, però el Mataró ha arribat al final del primer quart amb un 2 a 3 favorable gràcies a un gol de Víctor Andrade. En el segon quart el CN Terrassa ha semblat situar el partit en l’escenari més lògic. Barroso ha empatat a tres abans que Víctor Andrade situés novament el Mataró per davant. Ricard Alarcón i Víctor Gutiérrez van situar els egarencs per davant al descans: 5-4.

Publicitat

En el tercer quart el CN Terrassa ha arribat a disposar d’una diferència de quatre gols (9-5). El Mataró ha retallat distàncies amb un parcial de 0 a 3 que li ha permès arribar al final del tercer període amb un 9 a 8 al marcador. En l’últim parcial, el CN Terrassa ha estat incapaç de mantenir-se per davant i ha encaixat un parcial de 0 a 3 que ha estat definitiu.

Publicitat
Sorprenent derrota del CN Terrassa contra el CN Mataró
To Top