Publicitat
Esports

El Verona, primer rival del CN Terrassa a l’Eurolliga femenina

Les egarenques debutaran a Europa del 18 al 21 de novembre a Atenes

L’equip femení de waterpolo del CN Terrassa ja coneix el calendari de partits que haurà de disputar en la primera fase de l’Eurolliga que afrontarà entre el 18 i el 21 de novembre a Atenes (Grècia). Serà el primer cop a la història que el club disputarà una competició continental femenina. El conjunt de Xavi Pérez, enquadrat en el grup A, debutarà el divendres 19 contra el CSS Verona italià a les 20.30 hores. L’endemà, dissabte 20, disputarà dos partits. A les 10.00 s’enfrontarà contra el Dynamo Uralochka Zlatoust rus i, a les 19.45, tindrà com a rival l’ASA Tel Aviv israelià. El diumenge 21 tancarà la fase contra els amfitrions, l’NC Glyfada (11.45). Els tres primers del grup accediran a la segona fase, que tindrà lloc entre el 10 i el 12 de desembre.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Verona, primer rival del CN Terrassa a l’Eurolliga femenina
To Top