Publicitat
Esports

Derrotes dels equips de bàsquet del CN Terrassa

El conjunt femení ha perdut els cinc partits que ha disputat

El CN Terrassa va perdonar als dos darrers quarts / LLUÍS CLOTET

Els dos primers equips del CN Terrassa van perdre en la cinquena jornada de la Copa Catalunya de bàsquet. A la competició masculina, els de Vicente Gómez van caure contra tot pronòstic per vuit punts de diferència (68-76) al pavelló de l’Àrea Olímpica davant d’un Basket Almeda que havia perdut els quatre partits que havia disputat. Els egarencs van fer una bona primera part i se’n van anar al descans manant de quatre (34-30). Els de Cornellà, però, van reaccionar i van remuntar el partit amb sengles parcials de 17 a 26 i 17 a 20.

D’altra banda, a la Copa Catalunya femenina, les noies de Jordi Sociats van caure per vint punts de diferència (55-35) a la pista del Balaguer i segueixen ocupant la darrera posició del grup en solitari amb cinc derrotes en cinc jornades.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top