Publicitat
Esports

Un gol a catorze segons del final condemna el CN Terrassa femení

Les egarenques han perdut per 6 a 7 contra el CN Mataró a l’Àrea Olímpica

Una acció ofensiva de la jugadora local Nina Ten Broek / Arnau Alcalà

El CN Terrassa ha perdut per 6 a 7 aquest dissabte contra el Mataró a la piscina de l’Àrea Olímpica. El partit corresponia a la quarta jornada de la lliga femenina de Divisió d’Honor. Les egarenques s’han vist penalitzades per un gol visitant a catorze segons del final que ha donat la victòria a un Mataró que ha guanyat els quatre partits que ha disputat i que comparteix el lideratge amb el CN Sabadell.

L’equip de Xavi Pérez ha ratificat el bon nivell mostrat fins ara en les diferents competicions que ha afrontat. Un gol de Judith Panicello a poc més de dos minuts del final del primer quart ha situat les egarenques per davant en el marcador. En el segon període, el Mataró ha empatat amb un gol de Van de Kraats. Però les locals han signat un parcial de 2 a 0, amb gols de Noèlia Cuenda i Berta Pastor, que ha situat el 3 a 1 al marcador. Malgrat això, el CN Mataró ha contestat amb un parcial de 0 a 3 que li ha donat el primer avantatge del partit. A set segons del descans, Nina Ten Broek ha fet l’empat a quatre amb el qual s’ha arribat a la mitja part.

El tercer període ha ofert un segon parcial d’1 a 0 favorable al CN Terrassa. Paula Leitón ha estat l’encarregada de fer el 5 a 4. Però en el quart període, el CN Mataró ha tornat a remuntar. Van de Kraats i Sevenich han fet dos gols que han situat el 5 a 6 al marcador. Cristina Cantero ha igualat a 6 gols el partit, però a manca de només 14 segons Anna Gual ha decidit l’encontre amb el gol de la victòria per a les mataronines.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un gol a catorze segons del final condemna el CN Terrassa femení
To Top