Publicitat
Esports

Xavi es posa a treballar en el Barça

El tècnic egarenc ja prepara el seu debut en el derbi contra l’Espanyol

Xavi Hernández, en la seva primera xerrada amb els jugadors del Barça / FC Barcelona

El terrassenc Xavi Hernández ha començat aquest dimarts la seva feina com a nou entrenador del primer equip del FC Barcelona. Xavi ha dirigit les seves primeres paraules a la plantilla en un acte en el qual ha estat acompanyat del president del club, Joan Laporta, i de tots els membres del seu equip tècnic. Després de la multitudinària presentació al Camp Nou del dilluns, Xavi s’ha posat a treballar de cara al seu debut en el derbi contra l’Espanyol. El seu principal problema és que no pot comptar amb un alt percentatge de l’equip, amb jugadors que es troben amb les seves seleccions i d’altres que estan lesionats.

Xavi Hernández amb el matadeperenc Riqui Puig al vestidor de la ciutat esportiva / FC Barcelona

Xavi Hernández arriba amb un cos tècnic de clar accent terrassenc. El seu germà Òscar i Sergio Alegre desenvolupen la feina d’auxiliars. I Iván Torres és el preparador físic. Tots ells han arribat amb Xavi procedents de l’Al-Sadd de Qatar on han treballat junts. Cal afegir el fisioterapeuta egarenc Jaume Munill, que torna al primer equip de futbol del Barça després d’un temps a la secció de futbol sala. Munill havia estat fisioterapeuta del primer equip de futbol amb Xavi com a jugador. Ara, davant l’augment de lesionats en la plantilla, Xavi ha recuperat Munill per l’equip de futbol.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Xavi es posa a treballar en el Barça
To Top