Publicitat
Esports

Mario Guillén, tretzè en el seu debut en el Mundial per a sords

El nedador egarenc va debutar en la prova dels 400 metres lliure

El nedador del CN Terrassa Mario Guillén va debutar en el Campionat del Món de natació en piscina curta per a sords que s’està celebrant a Gliwice (Polònia). Guillén va classificar-se en la tretzena posició en els 400 metres lliure amb un registre de 4’47″88. L’egarenc disputarà quatre proves més en la cita polonesa. Aquest dimarts afrontarà el relleu 4×50 lliure mixtes i, dimecres, el 4×50 estils mixtes. El divendres 19 nedarà la prova més llarga del programa, els 1500 lliure, i dissabte 20 clourà la seva participació en els 200 esquena.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Mario Guillén, tretzè en el seu debut en el Mundial per a sords
To Top