Publicitat
Esports

El Terrassa FC torna a mirar cap amunt

El conjunt de Jordi López ha sumat set dels darrers nou punts a la lliga

El Terrassa FC ha superat un moment delicat a la lliga i ara s’acosta a les primeres places del grup / NEBRIDI ARÓZTEGUI

La trajectòria del Terrrassa FC en les darreres setmanes ha tornat a canviar l’escenari del conjunt egarenc en la competició de lliga. Els jugadors de Jordi López han dibuixat una nova realitat amb l’obtenció de set punts de nou possibles en les tres darreres jornades. Una resposta immillorable al mal moment anterior, en el qual només es va sumar un punt de nou possibles. La conseqüència de tot això és que el Terrassa, situat en la novena posició, està a només un punt de la cinquena plaça, que dona accés al “play off” d’ascens, i a quatre del líder de la competició, que des d’aquesta setmana és el Cerdanyola.

Ara l’objectiu no és cap altre que mantenir aquesta bona línia de resultats. Aquest diumenge, els egarencs visiten el camp d’un Lleida Esportiu que atravesa una greu crisi institucional que posa en risc el seu futur, però que esportivament està oferint una bona resposta. Encadenar una quarta jornada consecutiva sense perdre augmentaria les opcions d’un Terrassa que buscarà la primera victòria fora del seu camp en aquesta temporada.

Aquest salt qualitatiu del Terrassa és un reflex de l’equilibri que existeix en el grup tercer de la Segona Divisió RFEF. Així ho indica el fet que els nou primers classificats del campionat estan separats per només quatre punts, una distància que comporta canvis notables en les posicions cada setmana en funció dels resultats que obtenen els equips implicats.

A més, el grup dels clubs catalans té el líder amb menys puntuació de tota la categoria. El Cerdanyola, que està empatat amb el Teruel, ha sumat 20 punts en les onze jornades que s’han disputat. La situació més semblant es dona en el grup cinquè, on l’Intercity encapçala la taula amb 21 punts.

En la resta de grups, la realitat és força diferent. Així, els líders dels grups 1 i 2 tenen un total de 24 punts. Es tracta de la Unión Adarve i de la Real Sociedad “C”, respectivament. I el líder amb més punts és el Córdoba, primera classificat del grup 4 de la categoria.

Amb baixes
El Terrassa FC viatjarà aquesta setmana a Lleida amb algunes baixes importants que obligaran Jordi López a fer canvis al seu equip titular. El tècnic de l’equip terrassista no podrà comptar amb Carlos Martínez, Bruno i Josu. El primer a causa de la greu lesió al genoll que va patir l’últim diumenge i que el podria deixar sis mesos sense jugar, mentre que en els altres dos casos la baixa és per sanció. Bruno va ser expulsat contra l’Ebro i Josu va veure la seva cinquena targeta. Un i altre han estat sancionats amb un partit de suspensió.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top