Publicitat
Esports

Sarai Gascón torna al CN Terrassa

El club egarenc anuncia la tornada de la seva nedadora més internacional

La nedadora egarenca Sarai Gascón torna al CN Terrassa. Així ho ha confirmat aquest dijous l’entitat terrassenca. Demà serà anunciat l’acord en el transcurs d’una roda de premsa a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica. Les negociacions entre ambdues parts es van iniciar fa uns mesos, després de l’elecció de Joan Herrera com a president del CN Terrassa. Herrera havia manifestat el seu desig de recuperar la nedadora local i Sarai Gascón s’havia mostrat oberta a la tornada al club.

Sarai Gascón havia desenvolupat tota la seva carrera esportiva en el CN Terrassa, fins que la relació es va trencar a finals de 2018. La junta directiva que presidia Jordi Martín va decidir no renovar el contracte amb Sarai Gascón després d’unes discrepàncies entre ambdues parts que van derivar en una notable polèmica. En aquests anys lluny del seu club, Sarai Gascón ha competit com a independent. Havia manifestat que no es veia defensant altres colors.  Ara s’han donat les circumstàncies per tancar aquest fixatge d’una de les esportistes més importants de la història a Terrassa. Sarai Gascón acumula èxits a escala internacional, destacant les vuit medalles obtingudes en els quatre Jocs Paralímpics en els quals ha participat. En els de Tòquio va obtenir una medalla de plata i un bronze.

Publicitat
Sarai Gascón torna al CN Terrassa
To Top